sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Les Miserables

Lupasin edellisessä postissa sepittää jotakin jalkapallosta, joten käydään toimeen. Inspiraationi syy oli joukkueeni turnausvoitto! Vietiin kultaa lähivakuutuksen turnauksessa. Sen jälkeen ollaan harjoiteltu ahkerasti ja huomenna on harjoituspeli Lietoa vastaan. Pääsee pelaamaan pitkästä aikaa ja sisälle vielä (onneksi). Näin perjantai-lauantaina painajaista että minua ei valittu joukkueeseen :( piti heti kun heräsin käydä tarkistamassa että oliko pelaajat ilmoitettu ja ilokseni nimeni löytyi listalta, phiuh ^.^ Meitä on joukkueessa niin paljon että valmentajamme Tom valitsee pelaajat harjoituspeleihin. Kesällä pelaamme sitten kahta sarjaa, joten kaikki saavat sitten peliaikaa aivan varmasti.


Viimeiset lukion koulupäivät ovat nyt osaltani ohi! Viime maanantaina oli viimeinen koulupäivä ja nyt olen lukulomalla valmistautumassa hurjaa vauhtia lähestyviin kirjoituksiin. Äidinkielen tekstitaito on jo seuraavana perjantaina :s ja ystävänpäivänä 14.2 on ruotsin kuuntelu. Kuinka romanttista. Kultanikin on luvannut järjestyy minulle jotakin <3 Tuo ystävänpäivä viikko otetaan muutenkin taukoa puurtamisesta, kun on keskiviikkona ja perjantaina Monkeys'ssa abibileet ja torstaina kielojuhla, penkkarit ja abiristeily :) sen jälkeen jäädytän elämäni kuukaudeksi!

Rakkaani oli torstaina omalla "abiristeilyllään", joten keksiäkseni jotain tekemistä menimme äidin kanssa vihdoin Åbo Svenska Teateriin katsomaan Les Miserables. Olen halunnut nähdä sen niin pitkään ja menimme viime tipassa, sillä äiti sai viimeiset vierekkäiset paikat jäljellä oleviin näytöksiin. Les Miz perustuu Victor Hugon samannimiseen kirjaan ja sijoittuu Ranskaan 1800-luvulle muistelisin. Kertoi karkuteillä olevasta vangista, joka adoptoi pienen tytön sekä nuorisojoukosta, joka järjesti kapinan. Oli kyllä todella hyvä esitys, olen iloinen että ehdin näkemään sen. Pidän teatterista todella paljon, joten harmittelen kun näen sitä niin harvoin :(

Mutta ei tänään muuta, hyvää talvea kaikille! Nyt kun ehtisi vielä laskettelemaan. Mutta ei, luen sen sijaan psykaa. Yhtä kivaa :) (melkein)

<3Nanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti