sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Penkkarit!

Nyt ne ovat ohi, nimittäin PENKKARIT! Oli niin hauskaa :) Yleensä odotukset ovat tämmöisiä kerran elämässä juttuja pohtiessa liian korkealla, mutta nyt oli juuri niiiiiin hauskaa ku oon aina kuvitellu! Penkinpainajaisilla juhlitaan siis lukion päätymistä 16.2. Monessa koulussa abit järjestävät ohjelmaa muille oppilaille, kuten abishown yms. Meidän koulussa kuitenkin panostetaan TJ100 niin paljon että penkkaripäivänä koulumme nuorukaiset pääsevät helpommalla ;) Sitäpaitsi kakkoset järjestävät perinteikkäästi abeille aamupäivällä kielojuhlan. Kaikki pukeutuvat mustiin, syödään kakkua ja juodaan teetä/kahvia. Lisäksi yksi opettaja ja yksi kakkonen ja yksi abi pitivät puheen abeille, abi piti puheen kakkosille ja toinen opettajille. Saimme myös kuunnella musiikkiesityksiä ja antaa lahjat jokaiselle opettajalle. Olin mukana psykologian opettajamme lahjassa, hankittiin hänelle lahjakortti Naantalin kylpylään ja hieman suklaata :) Kiitokseksi kaikesta tuesta ja avusta vuosien aikana.


Kielojuhlan jälkeen vaihdoimme vaatteita ja nousimme rekkojen kyytiin. Minä olin pukeutunut geishaksi. Puvun alle piti topautua ettei tulisi kylmä, mutta meillä kävi tosi hyvä tuuri sään kanssa. Oltiin kavereitten kaa tehty vaivalla upee lakana meiän rekan kylkeen (kuvia alempana). Meillä oli myös aivan loistava kuski, joka kaasutteli ja tööttäili kivasti :D Fiilis oli aivan mahtava ja meinasivat karkitkin loppua kesken :( Näin torilla paljon kavereita ja koitin heittää niille herkkukarkkeja.

Illalla oli abiristeily. Emme ollet sillä virallisella Siljan risteilyllä, vaan halvemmalla Viikkarin cruisella. Laiva  oli täynnä abeja ja löysin sieltä myös kamuleita, esim. London seuralaiseni Emmin <3 Oli todella hauskaa, eritoten juomien salakuljettaminen laivalle nosti pulssia :D enpä jäänyt kiinni!

Voisin suositella kaikille lukion käymistä ihan vain, jotta saisi kokea penkkaripäivän. Oli huikea vuorokausi, kiitos kaikille, jotka tekivät siitä entistä ihanamman <3




<3Nanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti